Voor jou

Voor jou

Van baan wisselen doe je niet zomaar. Hier gaat een intensief proces aan vooraf.
De timing is essentieel: onderneem je pas actie als je concreet op zoek bent of zorg je ervoor dat je altijd in beeld bent bij potentiële, nieuwe werkgevers. Het laatste zorgt ervoor dat je meer controle hebt over het vervolg van jouw carrière.

Wij bemiddelen op topfuncties kandidaten die we al in beeld hebben en waarvan we het trackrecord kennen. Logisch want we willen immers zeker weten dat we voor kandidaat en opdrachtgever, de beste fit creëren. Ken je ons nog niet? De kans dat we jou wel kennen is groot. Schroom dus niet om in een persoonlijk gesprek ons inzicht te geven over hoe jouw ideale toekomst eruit ziet. 

Netwerkt executive search is gespecialiseerd in werving en selectie van topmanagers in de retail. Als spinoff van Netwerkt werving & selectie zijn we constant in contact met onze relaties in de retail. Als er ergens een positie vrijkomt zijn we op de hoogte. En meer dan dat. Steeds vaker weten opdrachtgevers ons te vinden. Ze kennen ons immers al, en wij hen.

Timing
Timing

Als we de markt overzien, is er een duidelijke ontwikkeling gaande als het gaat om de keuze voor topmanagers. Steeds vaker hebben bedrijven een duidelijke visie: kiezen zij voor kandidaten die de volgende stap maken in hun carrière of juist voor de ervaren topmanager.

Zowel “runners up” als ervaren topmanagers zijn op dit moment gevraagd. De posities zijn schaars dus houd er rekening mee dat het soms langere tijd kan duren voordat je de juiste baan vindt of voordat de juiste baan jou vindt. Op executive niveau is de looptijd vanaf het moment dat je besluit iets anders te willen tot de dag waarop je start gemiddeld een jaar. Dat heeft niets te maken met jouw kwaliteiten maar wordt vooral ingegeven door timing en de juiste match.

Natuurlijk versnel je dit proces door jouw netwerk uit te breiden met het juiste executive search bureau. Zij hebben een compleet beeld van de markt waarin zij zijn gespecialiseerd. Pak jouw ontwikkeling aan als een ondernemingsstrategie: maak een plan en kijk ver vooruit.

De spelers

Net als in de sport is het belangrijk om opgesteld te staan. We spelen je graag de bal toe als we een mooie positie in beeld hebben die op korte of op langere termijn gaat vrijkomen.
Als we je al in beeld hebben en weten met welke organisatie je een goede fit vormt, ben je al vroeg in beeld.

Wij werken niet met “long lists” en “short lists” (lijsten met kandidaten die aan opdrachtgevers worden aangeboden waaruit vervolgens op papier een eerste selectie wordt gekozen). We selecteren zelf. Dat doen we omdat we vrijwel iedereen in de markt die zou kunnen passen, in het vizier hebben. Dat vertrouwen krijgen we van opdrachtgevers en van kandidaten. Niet omdat we vertellen dat we de beste fit creëren maar omdat we dat hebben bewezen. Dat is ons trackrecord.

De spelers
De beste fit!

Netwerkt executive search kent de cultuur en de specifieke kenmerken van elke retailorganisatie. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Schrijf je bij ons in en je wordt geïnformeerd over de mogelijkheden!

 

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close