Uitgebreid zoeken

Stel jouw eigen zoekopdracht samen door hieronder de velden die voor jou van toepassing zijn, te selecteren.

Wil je een optie deselecteren? Houd dan de "CTRL" toets ingedrukt en klik op de geselecteerde optie die je wilt verwijderen.

Alle vacatures waarvoor wij bemiddelen zijn actueel. Wij werven & selecteren altijd in opdracht van de ruim 100 retailorganisaties waar we mee samenwerken.

De Consultants van Netwerkt zijn gespecialiseerd in een specifiek functiegebied en/of op een bepaald functieniveau.

Cilia Meulman is Functiespecialist Senior Management:

“Op executive niveau is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. De fit tussen de kandidaat en de opdrachtgever is cruciaal, zowel voor de opdrachtgever als voor de nieuwe CEO of Manager. Daarom ben ik als specialist aanspreekpunt voor kandidaten die een Senior of MT positie ambiëren. Mijn collega Faila den Boon, Functiespecialist Directie, en ik zijn er precies van op de hoogte wanneer, welke posities vrijkomen.

Omdat we u goed kennen vanuit eerdere samenwerkingen of omdat wij met regelmaat met elkaar bijpraten, maken wij snel en accuraat de juiste fit. Daarmee bieden wij zowel u als de opdrachtgever een snelle, kansrijke procedure zonder longlists of langdurende, onnodige voorselecties.

De beste fit

Als executive search partner brengen wij bemiddelingen tot stand waar we achter staan. De beste fit wordt door ons niet beoordeeld door een enkele kennismaking maar door kennis van de bedrijven in de retail en van de retailers die in deze branche werkzaam zijn. Ons zusterbedrijf Netwerkt werving & selectie werkt al 18 jaar samen met retailers en bemiddelt zowel voor de operatie als voor de hoofdkantoren. Er is geen betere manier om bedrijven in de retail en het trackrecord van het management te monitoren.

Ons eigen trackrecord in de bemiddelingen die wij op executive niveau tot stand hebben gebracht delen wij graag met je. De resultaten hiervan zijn immers direct zichtbaar in de ontwikkelingen van de retailers waar wij de kandidaat en opdrachtgever bij elkaar hebben mogen brengen.  

Voor jou
Voor jou

Van baan wisselen doe je niet zomaar. Hier gaat een intensief proces aan vooraf.
Hierbij is timing essentieel: onderneem je pas actie als je concreet op zoek bent of zorg je ervoor dat je altijd in beeld bent bij potentiële, nieuwe werkgevers.Lees meer

Voor werkgevers
Voor werkgevers

Standaard procedures voldoen niet meer. Het moet immers in een keer goed zijn. Waar voorheen een aantal gesprekken, referentiechecks en een assessment voldoende zekerheid leken te brengen, ligt de lat nu hoger. Het trackrecord van een kandidaat is leidend. Een realistisch trackrecord.

Lees meer

Over ons
Over ons

Netwerkt executive search is ontstaan uit Netwerkt werving & selectie, al 18 jaar specialist in bemiddeling voor de retailsector. Door ons trackrecord in succesvolle bemiddelingen voor midden en hoger kader, werden wij steeds vaker gevraagd om ook voor executive posities de beste kandidaat te vinden.

Lees meer

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close