Uitgebreid zoeken

Stel jouw eigen zoekopdracht samen door hieronder de velden die voor jou van toepassing zijn, te selecteren.

Wil je een optie deselecteren? Houd dan de "CTRL" toets ingedrukt en klik op de geselecteerde optie die je wilt verwijderen.

Alle vacatures waarvoor wij bemiddelen zijn actueel. Wij werven & selecteren altijd in opdracht van de ruim 100 retailorganisaties waar we mee samenwerken.

De Consultants van Netwerkt zijn gespecialiseerd in een specifiek functiegebied en/of op een bepaald functieniveau.

Cilia Meulman is Functiespecialist Senior Management:

“Op executive niveau is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. De fit tussen de kandidaat en de opdrachtgever is cruciaal, zowel voor de opdrachtgever als voor de nieuwe CEO of Manager. Daarom ben ik als specialist aanspreekpunt voor kandidaten die een Senior of MT positie ambiëren. Mijn collega Faila den Boon, Functiespecialist Directie, en ik zijn er precies van op de hoogte wanneer, welke posities vrijkomen.

Omdat we u goed kennen vanuit eerdere samenwerkingen of omdat wij met regelmaat met elkaar bijpraten, maken wij snel en accuraat de juiste fit. Daarmee bieden wij zowel u als de opdrachtgever een snelle, kansrijke procedure zonder longlists of langdurende, onnodige voorselecties.

www.netwerktexecutivesearch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close