Ellen Wagemaker


Door de groei die Netwerkt werving en selectie meemaakte is Ellen in 2015 de organisatie komen versterken. Na jarenlang als adviseur in bankenwereld gewerkt te hebben heeft Ellen haar talent voor het tussen-de-regels-door luisteren goed in kunnen zetten, net als haar oplossingsgerichtheid. “Deze eigenschappen kan ik ook weer goed gebruiken bij Netwerkt.”

Met een uitgebreid takenpakket is de kans groot dat je Ellen al een keer hebt gezien of gehoord. “Ik zorg ervoor dat de opvolging van de sollicitaties zo snel en goed mogelijk verloopt. Ik ontvang de kandidaten die bij ons op kantoor op gesprek komen en ik ben ook nog verantwoordelijk voor de financiële administratie van Netwerkt.”

Met haar positieve energie past Ellen perfect in het team. Met haar flinke portie mensenkennis zit ze bij Netwerkt helemaal op haar plek. Vanwege onze groei is Ellen in 2015 het Recruitment Support team komen versterken. In deze rol is zij een belangrijk aanspreekpunt voor de vacatures op de website en de sollicitanten.

Het Recruitment Support team staat aan de basis van elke succesvolle match tussen kandidaat en opdrachtgever. Ellen bekijkt de mogelijkheden voor elke binnengekomen kandidaat en draagt zorg voor de opvolging hier van. Daarnaast is zij de vrolijke stem aan de telefoon en is zij het vriendelijke gezicht wanneer je welkom wordt geheten op kantoor. Met haar positieve energie past zij perfect in het team en met haar mensenkennis zit ze als Recruitment Support Medewerkster goed op haar plek.

Met een lang verleden als Adviseur in de bankenwereld heeft Ellen haar talent voor het tussen-de-regels-door luisteren goed in kunnen zetten, evenals haar oplossingsgerichtheid. Twee eigenschappen die ze als Recruitment Support Medewerkster zeker goed kan gebruiken.

Ellen's motto: "Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd."

Contactgegevens:
E-mail: ellen@netwerkt.nl

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close