Uw ontwikkeling

U bent een ervaren retailer die zijn sporen in het vak heeft verdiend. Misschien heeft u ook weleens een carrièrestap buiten de retail gezet, de branche blijft echter trekken.

Als lid van het MT of van de Directie binnen een retailorganisatie bent u, naast het ontwikkelen van praktijkervaring, ook altijd blijven bouwen aan uw kennis door trainingen en opleidingen.

Uw kansen

Juist in deze tijd waarin de retail onder druk staat en de visie van het topmanagement cruciaal is voor het voortbestaan en het succes van een retail onderneming, kiezen bedrijven voor kandidaten die bouwen en ook afmaken. Of het nu gaat om de Directie of om Commercieel of Operationeel Management, uw trackrecord is medebepalend voor uw toekomst. Investeerders nemen immers geen risico als het gaat om het veiligstellen van kapitaal.

Vervolgens vormen wij uw partner in het vinden van die volgende uitdaging. Of het nu gaat om het concreet voorleggen van een vacature of om het vormen van een sparringparter in algemene zin, Netwerkt helpt u verder.

Mogelijkheden in de retail

Elke retailer wil de beste mensen aan boord hebben. Toch is het aantal vacatures aan de top schaars. En veelal worden vacatures niet gepubliceerd, maar wordt primair in het eigen netwerk of via een werving- en selectiebureau, onder de radar, gezocht. Deze factoren maken het complex om een goed beeld te krijgen van de vraag in de markt. Bovendien heeft u, als u om u heen kijkt terwijl u al uw energie in uw huidige baan steekt, niet echt veel tijd om de markt in de gaten te houden.

Er zijn echter kansen genoeg! Vind dus een partner die u ondersteunt bij uw zoektocht. Een partij die de hele retail overziet. Netwerkt.

Neem contact met mij op en ik informeer u over de mogelijkheden.

De beste fit!

Netwerkt kent de cultuur en de specifieke kenmerken van elke retailorganisatie. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuzes. Schrijf u bij ons in en u wordt geïnformeerd over de mogelijkheden!

 

www.netwerktexecutivesearch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close