Sandy Kruithof

 

Ik ben ruim dertien jaar werkzaam bij Netwerkt waardoor ik kan zeggen dan dat ik inmiddels een echt retaildier ben! Mijn ervaring binnen de retail in zowel de operatie als op het hoofdkantoor helpt zeker mee. De afgelopen jaren heb ik als recruiter retail professionals op verschillende functies en niveaus mogen bemiddelen. Ik pak elke procedure aan met volledige toewijding en luister naar elke kandidaat met oprechte interesse. Voor mij gaat het om een samenwerking!

Van klanten hoor ik vaker dat de opdrachten die ik krijg moeilijk zijn. Dan denk ik, als het makkelijk was, had je mij niet nodig en ik had beter een ander beroep moeten kiezen. Anekdote: Zelfs bij één klant kreeg ik een opdracht om een kandidaat te vinden ‘die niet bestaat’ en dat mijn klant mij niet kwalijk zou nemen als het niet lukt. Natuurlijk is het mij gelukt!

Ik kom graag in contact met elke retailer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging ongeacht de functie en de termijn van beschikbaarheid, want ik kan je altijd helpen.

Sandy's motto: "Als je iets doet, doe het dan goed!"

Contactgegevens:
E-mail:sandy@netwerkt.nl
Telefoon:+31 6 5044 0691

www.netwerktexecutivesearch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close