Werkgevers

Het topmanagement van een organisatie is cruciaal voor het succes van een onderneming. Bij voorkeur kent u de kandidaat met wie u een toppositie in uw onderneming wilt vervullen. U weet waartoe de kandidaat in staat is, kent zijn of haar trackrecord en de voorspelbaarheid van een succesvolle samenwerking is groot.

Wanneer u niet overtuigd bent van de slagingskans van een bekende kandidaat of wanneer de kandidaat die u zoekt niet in uw netwerk aanwezig is, schakelt u een externe partij in. Een partij die de kandidaat die u zoekt al langer kent, die het trackrecord van de kandidaat in beeld heeft en die de kandidaat al meerdere malen in diverse situaties heeft ontmoet.

De beste fit

Wij hebben contact met Directie en Management gedurende onze dagelijkse werkzaamheden. Vrijwel iedere topmanager in de retail is bij ons in beeld en we weten wie u wel en ook wie u niet in uw organisatie nodig hebt. Dat geeft zekerheid en continuïteit.

Snel

Omdat we vrijwel de hele populatie in kaart hebben, weten we wie er interesse hebben in een overstap en wie niet. Daardoor hoeven we meestal niet te zoeken en kunnen we snel schakelen. Het trackrecord van een kandidaat is bij ons bekend. Dat is wel zo veilig.

Betrokken

Omdat wij ons verdiepen in de opdrachtgever en in de kandidaat kunnen wij de brug slaan. Wat maakt het voor een kandidaat interessant om de overstap te maken naar uw organisatie. En welke toegevoegde waarde brengt de kandidaat met zich mee waardoor uw organisatie beter rendeert.

Speciale tarieven

Wij gaan al een tijdje mee in de retail en weten hoe het zit met de budgetten voor werving en selectie. Daar zijn we op ingericht. En daar kunt u van profiteren.

De beste kandidaten in plaats van beschikbare kandidaten

Het werven en selecteren van kandidaten voor Directie- en MT-posities wordt vrijwel altijd uitbesteed. Het is belangrijk om een werving- en selectiebureau te kiezen dat de retail goed kent. U wilt immers een kandidaat aan boord brengen die zijn sporen in de retail heeft verdiend en van wie u kunt verwachten dat uw organisatie in goede handen is.

Of het nu gaat op een directiepositie of om een vacature voor een Commercieel Manager of Verkoop Manager, wij kennen de beste kandidaten in de markt. En dat zijn er niet zo heel veel. Daarbij is het dus ook belangrijk om de kandidaat te kunnen interesseren voor uw organisatie. Een top kandidaat heeft immers meerdere keuzes.

Werkgevers

Neem contact met ons op als u wilt sparren over de mogelijkheden!
www.netwerktexecutivesearch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close