Ellen Wagemaker


Vanwege onze groei is Ellen in 2015 het Recruitment Support team komen versterken. In deze rol is zij een belangrijk aanspreekpunt voor de vacatures op de website en de sollicitanten.

Het Recruitment Support team staat aan de basis van elke succesvolle match tussen kandidaat en opdrachtgever. Ellen bekijkt de mogelijkheden voor elke binnengekomen kandidaat en draagt zorg voor de opvolging hier van. Daarnaast is zij de vrolijke stem aan de telefoon en is zij het vriendelijke gezicht wanneer je welkom wordt geheten op kantoor. Met haar positieve energie past zij perfect in het team en met haar mensenkennis zit ze als Recruitment Support Medewerkster goed op haar plek.

Met een lang verleden als Adviseur in de bankenwereld heeft Ellen haar talent voor het tussen-de-regels-door luisteren goed in kunnen zetten, evenals haar oplossingsgerichtheid. Twee eigenschappen die ze als Recruitment Support Medewerkster zeker goed kan gebruiken.

Ellen's motto: 'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.'

Contactgegevens:
E-mail:ellen@unitedrecruitmentcompanies.nl
www.netwerktexecutivesearch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close