AKO

“Het traject werd serieus genomen. Ik was niet zomaar een nummer”
- Dieter Klein Nagelvoort, Manager Inkoop bij AKO.

“Onze verwachtingen werden goed gemanaged gedurende de hele sollicitaiteprocedure"
- Arjanne Verveld, Manager Verkoop bij AKO.

"Ik merkte dat de kandidaten die aan ons werden voorgesteld met oprechte aandacht en interesse waren geselecteerd”
- Sjaak Mark, Algemeen directeur bij AKO.

AKO was op zoek naar twee nieuwe MT-leden: Manager Inkoop en Manager Verkoop. De selectieprocedure vroeg aandacht. De managers moesten immers niet alleen bij het bedrijf passen, maar ook bij elkaar. Algemeen directeur Sjaak Mark had drie bureaus uitgenodigd voor een pitch. Netwerkt kreeg de vacature.

Sjaak Mark is te spreken over Netwerkt. “We kozen voor Netwerkt omdat ze duidelijk lieten zien dat ze ook oog hebben voor de bedrijfscultuur van AKO en wat voor type mensen daarbij passen.” Die menselijkheid is één van de onderscheidende aspecten die Netwerkt volgens Mark typeert. “Ik merkte dat de kandidaten die aan ons werden voorgesteld met aandacht waren geselecteerd. Geen stapels met namen, maar een beperkt aantal potentiële kandidaten per functie. Bovendien hielden Faila en Claudia grip op het gehele proces. Na ieder gesprek volgde een evaluatie en alle bevindingen daaruit werden direct toegepast in het vervolgtraject.”

Dieter Klein Nagelvoort is gestart als de nieuwe Manager Inkoop bij AKO. De selectieprocedure via Netwerkt is hem positief bevallen. “Ik heb wel vaker met werving & selectie bureaus gewerkt, maar ik merkte bij Netwerkt een duidelijk verschil. Het traject werd serieus genomen en ik was niet zomaar een nummer. Tijdens de procedure hield Claudia intensief inhoudelijk contact. Ieder gesprek werd teruggekoppeld en geëvalueerd. Ik vond het ook prettig dat ik tijdens mijn gesprek niet aan mijn lot werd overgelaten. Van te voren kreeg ik een uitgebreide briefing zodat ik goed voorbereid het gesprek in kon.” 

Arjanne Verveld is aan de slag gegaan in haar nieuwe functie als Manager Verkoop bij AKO. Ook zij werd begeleid door Claudia vanuit Netwerkt. “Ik vond het vooral prettig dat van te voren alle voorwaarden duidelijk waren. Onze verwachtingen werden goed gemanaged gedurende de hele sollicitatie procedure. Ook fijn: ieder gesprek werd teruggekoppeld en Claudia was altijd bereikbaar voor feedback of een contactmoment. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ik heb echt het gevoel gehad dat ik serieus genomen werd en in goede handen was.”
Sjaak Mark: “Manager Inkoop en Verkoop zijn twee belangrijke commerciële functies. Het was voor ons van belang dat er een klik was tussen Arjanne en Dieter, maar ook met de rest van het MT. We hebben Netwerkt dan ook gevraagd om daar scherp op te zijn en mee te kijken. En dat hebben ze heel goed gedaan. Het menselijke en persoonlijke karakter van Netwerkt bewijst ook daarin weer zijn meerwaarde.”

www.netwerktexecutivesearch.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close